web verwerking

Online vindbaar zijn is tegenwoordig een van de meest belangrijke marketing instrumenten. Men heeft overdag niet al te veel tijd om langs te komen of contact op te nemen voor vragen ed. Hierdoor is een goede, klantvriendelijke website van belang. Bij Plamirel weten wij u ook online de juiste uitstraling te geven die samenhangt met uw huisstijl.

Mede door onze jarenlange ervaring in de analoge communicatie kunnen wij u nu ook op het digitale vlak ondersteunen. Doordat wij met diverse vaste pakketten werken is het voor u altijd overzichtelijk wat de exacte maandkosten zijn. Naast deze vaste pakketten kan er ook een custom made pakket gemaakt worden, dat specifiek op uw bedrijf afgesteld wordt. Bij Plamirel kunt u totaal ontzorgd worden, zo is het mogelijk om de hosting, ontwerp en onderhoud van uw website te regelen.

Omdat wij uitsluitend me Joomla werken voor onze websites is het onderhoud voor u als gebruiker ook erg makkelijk, enige kennis van Word is al genoeg.


Een website vertelt een hoop over een bedrijf of instelling. Plamirel adviseert u graag over de indeling hiervan. Een website is immers maatwerk.

Naast het maken van uw website kan Plamirel deze ook voor u hosten. Ook als u zelf een website wil maken of uw bestaande website naar ons wil verhuizen kunnen wij u daarin begeleiden. Met onze pakketten is veel mogelijk.

Naast een mailing op papier is een digitale nieuwsbrief een goed medium om de aandacht op uw dienst of product te richten. Daarnaast kunt er voor kiezen om een digitale opvolging van uw gestuurde brief te sturen.