Stickers

De keuze in stickers is enorm. Zo kunt u kiezen uit permanent of non permanentstickers. Vierkant, rond, contour, etc.  Geprint of uit gekleurde folie. Doordat deze keuze heel groot is kan werkelijk alles beplakt worden.

Geprinte stickers zijn ideaal voor bijvoorbeeld keuring of beveiligingsstickers. Maar ook nummering of naamstickers behoren tot de mogelijkheid. Met onze printer en met correcte materiaalkeuze is een kleurgarantie van minimaal 3 jaar af te geven. Hierdoor is het ook mogelijk om de sticker op een aanhangwagen of auto te plakken.

Ook nummers uit een folie voor bijvoorbeeld een palletstelling of containers behoren tot de mogelijkheid. Door te kiezen voor een gekleurde folie kan de kleurgarantie zelfs oplopen naar 6 jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de toepassing en materiaalkeuze. Zo hoeft op een palletstelling geen folie gebruikt te worden dat voor buitengebruik is. Terwijl voor containers dat juist een vereiste is.
Plamirel adviseert u graag over de type, maar ook de kwaliteit folie. Kom eens langs voor een geheel vrijblijvend advies.