sign verwerking

Wij horen u denken Sign? Sign is de al om vattende benaming voor belettering, reclamedoeken, stoepborden, naambordjes en in sommige gevallen zelfs het bedrukken van kleding. Dit laatste doen wij al sinds 2005 voor zowel gimmick materiaal, maar ook een complete aankleding van een beurs, camping of evenement draaien wij onze hand niet om.

Doordat onze productie voor 99% in huis gebeurd zijn we zeer flexibel, maar weten we precies het stadium en verdere verloop van uw opdracht. Onze Seiko W54S in combinatie met een Roland snijmachine staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten van een professional. Door gebruik te maken van de laatste technieken kunnen wij snel en concurrerend werken.

De keuze in stickers is enorm. Zo kunt u kiezen uit permanent of non permanentstickers. Vierkant, rond, contour, etc.  Geprint of uit gekleurde folie. Doordat deze keuze heel groot is kan werkelijk alles beplakt worden.

U wilt bekendheid generen, maar wil daar niet te veel kosten voor maken. Een reclamebord of doek is daarvoor de ideale oplossing. Door de vele mogelijkheden zoals het formaat of zelfs een specifieke vorm is de keuze eindeloos.

Voor een kleine presentatie is een volledig beklede beurstand veel te duur of niet nodig. Bij Plamirel kunnen wij u hiervoor altijd een passende, maar vooral snelle oplossing aanbieden. Denk hierbij aan een roll-up banner of pop-up wand

Tegenwoordig moet men als bedrijf "out-of-the-box" denken om op te vallen. Geef uw bedrijf een mobiel reclame object. En heb altijd uw boodschap of dienst onder het oog van potentiële klanten.