Tekeningen

Iedereen heeft wel eens te maken met een tekening, denk hierbij aan een bouwtekening of patroon. Bij Plamirel bent u dan aan het juiste adres voor het printen, kopiëren of scannen van uw document.

Voor bouwtekeningen is het erg belangrijk om te weten waar u bijvoorbeeld een elektra aansluiting moet maken of waar een dakgoot gemonteerd moet worden. Een scherpe print of kopie is dan zeer essentieel. Doordat wij over verschillende machines beschikken, die ieder hun eigen, hoogwaardige, unieke capaciteiten hebben, kunnen wij het resultaat krijgen dat u mag verwachten. Zowel kleur als zwart/wit kopiëren, scannen en/of printen zijn op deze machines mogelijk.
Met trots kunnen wij vermelden dat de afgelopen 10 jaar diverse grote projecten bij ons zijn verwerkt. Zo kunt u denken aan onder andere de aanleg van de Betuwelijn of het verbreden van de A2. Maar ook voor kleinere projecten zoals een aanbouw, vergunning aanvraag of aanbesteding draaien wij onze hand niet om.

Voor een patroon van bijvoorbeeld een kledingstuk of modelbouw geldt eigenlijk altijd het bovenstaande. Onze ervaring leert dat vooral voor borduurpatronen, waar tellen zeer belangrijk is, een uitvergroting gewenst is. Doordat onze machines zo nauwkeurig zijn kunnen wij zelfs op een tiende procent vergroten of verkleinen.