Posters

Een poster kan sfeer verhogend werken, maar ook een bepaald gevoel voor uw merk creëren. U kunt uiteraard ook reclame maken in de breedste zin. Full Colour, maar ook een basisprint kan al volstaan.

Voor reclameposters langs de weg, zijn er legio mogelijkheden. Het is mogelijk om uw reclame uiting in het zwart op een fluor papier te printen, maar ook een Full-Color bedrukking is mogelijk. Dit alles hangt uiteraard af van uw budget, doel en bovenal uitstraling die uw poster moet hebben. Alle standaard A en B formaten zijn te bestellen. Bij Full Colour print is dat zelfs mogelijk tot een Abri formaat.

Naast de bovenstaande prints kunnen wij ook posters of schilderijen op allerlei verschillende materialen verwerken. Denk hierbij aan fotoprints, canvasdoeken en zelfs behang. Voor iedere toepassing is een oplossing bij Plamirel te vinden. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn kunt u bij interesse het beste even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor een goed en geheel vrijblijvend advies.