Mailingen

Met een slimme, goed opgezette mailing is de kans op een nieuwe prospect veel groter dan bijvoorbeeld met een advertentie. Daarnaast weet u exact wie de mailing krijgt en is een opvolging daardoor makkelijker.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij een mailing een monster meesturen. Dit helpt altijd verhogend omdat men dan direct een product in handen heeft. Men wil namelijk een envelop waar iets in zit altijd openmaken. Als u een dienst aanbied, bijvoorbeeld als trainer, dan is een kladblokje of een pen altijd interessant om mee te sturen. Men zal snel uw meegestuurde product in gebruik nemen om aantekeningen te maken bij een telefoongesprek. Hierdoor zal uw naam vanzelf in meerdere handen komen en zal uw bekendheid groeien.

Het andere grote gemak van mailingen sturen is dat u zelf bepaalt naar welke doelgroep u iets stuurt. Een ander voordeel is dat u de mailing helemaal kan personaliseren naar een bedrijf of zelfs naar een specifiek persoon. Zonder dat voor de ontvanger duidelijk is dat het een mailing betreft. Het kan zelfs zo ver gaan dat men denkt dat de brief specifiek voor hem/haar geschreven is.
Zo zijn er nog een aantal dingen die het voor een bedrijf interessant maken om een mailing sturen in plaats van een advertentie in een krant.
Welke dat zijn? Dat leggen wij u graag geheel vrijblijvend uit.