Reclame drukwerk

Uw bedrijfs- of merknaam meer bekendheid geven gebeurt nog steeds met promotiemateriaal. Zo is het naast een pen of stressbal interessant om bijvoorbeeld een kalender, schrijfblok of onderlegger te bedrukken.

Met een schrijfblok heeft uw met een blokje van 50 vellen evenveel of misschien wel meer reclamekansen. Men maakt hier aantekeningen op tijdens een telefoongesprek of een snelle krabbel dat aan iemand anders meegegeven wordt. Als uw naam of product hierop vermeld staat is dat in principe "gratis" reclame die door iemand anders gemaakt wordt. De mogelijkheden voor schrijfblokken of memoblokjes zijn eindeloos. Gestanst in uw productvorm of verwerkt als schrift er is hier in principe geen einde aan.

Naast schrijfblokken is bijvoorbeeld een goed ingedeelde kalender ook ideaal om weg te geven. Het gehele jaar door staat uw kalender bij een klant of prospect op het bureau. Op den duur zal men automatisch met een gerelateerde vraag bij u terecht komen. Uw naam of product wordt immers regelmatig gezien als er op de kalender gekeken wordt.

Omdat ons assortiment steeds groeit en er voorbeelden te over zijn, is het voor ons onmogelijk deze allemaal hier te vermelden. Bel, mail of kom langs voor een advies op maat.