Corona producten

Corona producten

Mondkapje - basic

125.1028
€ 3,25
Dit enkellaags mondkapje bedekt neus en mond. Wij bedrukken deze mondkapjes met jouw eigen print. - Personaliseerbaar met print - Bedekt neus en mond - Zowel onafgewerkt als afgewerkt te bestellen - vanaf 25 stuks te bestellen Download onze werktekening en laat je creativiteit los.
Corona producten

Mondkapje - comfy

125.1029
€ 6,20
Comfortabel, zacht en ademend 2-laags mondmasker. De buitenlaag is van 100% polyester en de binnenlaag van 100% zacht en comfortabel katoen. Met flexibele neusbrug. One size fits most. Dit item is niet geschikt voor medisch gebruik en niet bedoeld als persoonlijk beschermingsmiddel (zoals vermeld in EU richtlijn 2016/425) - Comfort mondkapjes - Wasbaar...
Corona producten

Preventiescherm

113.5
€ 75,00
Extra groot plexiglas preventiescherm om besmetting van zowel klanten als personeel te voorkomen. Kan vrijstaand op de toonbank of balie geplaatst worden met de meegeleverde transparante voeten of hangend gemonteerd worden door middel van de gaatjes aan de bovenzijde.
Corona producten

Mondmasker FFP2

FFP2
€ 1,82
mondmasker FFP2 Verpakt per 20 stuks Comfortable pasvorm Nederlands certificaat

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.